Barcelona, 1771. La jove Constança Clavé, de setze anys abandonarà la seva ciutat natal, Lima, per viatjar a Barcelona i reunir-se amb els seus avis. Duu paisatges, gustos i textures gravats a la memòria, i viatja amb la seva única herència: el quadern de receptes de qui va ser el seu primer mestre a la cort peruana, el xef Antoine Champel. A la ciutat,  la Constança somia convertir-se en una gran cuinera, malgrat que la seva condició de dona li barrarà moltes portes.

LA COCINERAAutor: COIA VALLSEditorial: EDICIONES B / GRUPO ZETAPáginas: apasionada vida de una mujer capaz de seducir una ciudad y actuar sobre el curso de la historia gracias a su talento, espíritu indómito y arte culinario. La esencia de un tiempo

Francis, Mr. Frankie, torna al seu antic barri de Barcelona després d'haver viscut i quasi triomfat com a músic. Drogoadicte, ara, ja cinquantí, vol començar de nou i fer les coses bé; però no sempre és fàcil.

Francis, Mr. Frankie, decide regresar al lugar donde vivió las primeras cosas, su barrio. Se marchó de allí persiguiendo su particular sueño de rock’n’roll, que le llevó a acariciar con la punta de sus dedos una fama tóxica y efímera.

Un llibre policíac amb molta ironia sobre els horrors de la guerra.

Berlín, marzo de Las temperaturas son gélidas y la moral está por los suelos tras la derrota en Stalingrado. En la capital del Reich hay escasez y las noticias que llegan del norte de África tampoco son buenas.

Són els anys de la Posguerra i Manolita, una jove amb situació precària i càrregues familiars, coneguda al barri amb el sobrenom de "la señorita conmigo no conteis" es casa fictíciament amb un près polític amb la intenció d'esbrinar com funciona una multicopista que ha arribat a mans del partit comunista espanyol. A partir d'aquí s'anirà desbrossant una història plena de complicitats i aliances. Una història d'esperança en temps difícils.

"Lecturas para el verano" es un artículo donde recomendamos algunos libros con los que podéis disfrutar de estas vacaciones que se aproximan.

La camille és periodista i treballa en un diari poc reconegut. Ara ha de cobrir una sèrie d'assassinats que han ocorregut en el poble on va créixer. Allí s'enfrontarà a records que vol oblidar i a la seva mare. Iniciarà una investigació que desafiarà totes les regles i convencions d'un petit poble de l'Amèrica profunda.

Título: Heridas Abiertas Título Inglés: Sharp Objects Autor: Gillian Flynn Editorial: Vintage Español Páginas: 304 Estrellas: ★★★ ★ ★ ...

Corrupció, escàndols, blanqueig de capitals, espionatge, violència, sexe… són alguns dels ingredients d’aquesta novel·la negra en què Andreu Martín retrata d’una manera extraordinàriament crítica els temps que estem vivint.

Les escopinades dels escarabats / Andreu Martín Bromera

Aquesta és la història la història d’un amor clandestí entre la Sarah Prats i en Miquel Camps, tots dos casats però infeliços en els seus matrimonis, emmarcada en la ciutat de Banyoles el 1887.

Una dona d’aigua, de Núria Esponellà (Ed. Columna)

Una autobiografia. En un món entre la ficció i la no ficció. Una aventura espiritual i intel·lectual.

¿Quién eras, hombrecillo? ¿Cómo te convertiste en persona capaz de pensar, y si podías pensar, adónde te llevaban tus pensamientos? Desentierra las...

Irene té els ulls rodons dels peixos, dels ocells, dels mamífers. No es tornen allargats ni tan sols quan somriu. Té catorze anys i aviat donarà a llum. Ningú sap qui és el pare de la criatura que espera, però ha arribat el moment de confiar la seva història. És un secret esquitxat de sal, que condensa la bellesa marina i la força de les onades.

Història d'Irene / Erri De Luca

Aparegut l’any 1859, Les flors del mal (Les fleurs du mal) recull pràcticament tota la poesia en vers que va escriure Charles Baudelaire (1821-1867), el poeta que va revolucionar la poesia europea moderna.

Les flors del mal

Pinterest
Buscar