Pinterest • El catálogo global de ideas

El Guillem i la seva colla d’amics decideixen entrar al castell del doctor Franchini, un casalot que hi ha als afores del poble on diuen que hi passen coses estranyes. A dins no hi trobaran un fantasma, però tindran una bona sorpresa!

1

El castell del doctor Franchini

cruilla.cat

Sofi viu amb els seus pares i el seu avi en una casa prop del bosc. A vegades, però, l'avi desapareix durant hores; fins i tot durant dies, i torna tot brut, encara que content... i això no és l'únic estrany en ell... Quin secret amaga? què fa en realitat?

Los Quebrantasueños | Libros del Imaginario

librosdelimaginario.com

Per saber-ho tot sobre els monos.

Loco por los monos

boolino.es

Un llibre per aprendre un munt de coses sobre els animals de forma original, divertida i diferent. A partir de la relació dels uns amb els altres i plantejat com un joc.

Infantil: Tan grande como siete osos

librosdelzorrorojo1.blogspot.com.es

Una lectura per a nens i joves, fins i tot per a adults, que vulguin descobrir com es vivia a la Barcelona gòtica. Un repàs a través de l'arquitectura, l'art, els oficis i els costums de l'època.

La Barcelona gòtica

llibres.cat

Morisville és un poble de muntanya petit, bonic, agradable i infestat de zombis. Els vius i els morts vivents conviuen en pau i harmonia. O gairebé. Perquè els caminants, com és normal, tenen gana i a vegades amenacen les persones que hi viuen. La Colla AZ acompleix la missió de tenir-los a ratlla i evitar, així, que ataquin i converteixin més gent, o que se’ls cruspeixin directament.

El secret de Morisville - Baula

baula.com

Una història èpica amb molta acció!

Virtual Hero | Planeta de Libros

planetadelibros.com

Aquesta és la història d’un lutier que un bon dia ha de prendre la decisió d’abandonar la seva professió. Però abans de fer-ho rep l’oferta de construir un últim violí per a una parella que es dedica a col·leccionar tot de coses estrafolàries. L’Octavi, el seu fill, quan surt de l’escola l’ajudarà en aquest últim encàrrec, però el lutier no està convençut de crear un violí per tal que no soni i només es pugui mostrar en una vitrina. Té una difícil elecció ja que entremig hi ha molts diners.

L’últim violí

mansoorganixeixon.blogspot.com.es

Qui no ha volgut ser superheroi en alguna ocasió? vols descobrir el seu món: qui són, que fan i sobre tot.. quin és el seu secret més ben guardat? no et perdis aquest manual que t'ajudarà a descobrir si tens fusta de superheroi.

Los superhéroes odian las alcachofas

agolpedeletra.com

Els Kurdles és un còmic perfecte per compartir en família perquè agradarà a gran i petits. Una osseta de peluix és abandonada enmig del bosc i haurà de buscar-se la vida. Però té sort ja que està molt a prop de Kurdleton, i diversos dels seus veïns no només la trobaran sinó que li donaran aixopluc. Entre ells, un unicorn antropomorf, un espantall i una criatura d'estranya forma que canvia de color. L'osseta és acceptada de seguida pel grup i junts s’enfrontaran a un greu problema.

Ressenya de "Los Kurdles" La Cúpula | La Finestra Digital

lafinestradigital.com