Qui no té un petit artista a casa disposat a pintar les blanques parets?

El libro perfecto para todos aquellos niños que disfrutan haciendo arte. Al protagonista de Soy un artista le encantan los colores, las formas, las texturas y TODO lo que le inspira: sus calcetines, lo que guarda en la nevera... ¡ni ...

En Justin té un somni: convertir-se en cavaller. Una història plena d'aventures, acció, amistad i valor.

LocosporelCine.ec Te adentra al mundo del espectáculo, últimas noticias, el detrás de cámaras, próximos estrenos, trailers e imágenes de tus películas y series preferidas.

La Hilda viu amb la seva mare en una cabana a Escandinàvia. Com ella, la nena vol ser dibuixant i surt a la muntanya a pintar troncs, roques... fins que un dia intentant pintar una roca... es troba amb un trol que la perseguirà.

Hilda y el trol es el primer volumen que inaugura las aventuras de una niña curiosa y creativa, con una fuerte personalidad y un gran espíritu aventurero.

Aprendràs a fer-te les teves pròpies joguines, tot reciclant.

Abril Crea les teves joguines : manualitats de reciclatge / Marta Ribón

Turbo és un cargol que somia ser el cargol més ràpid del món. La seva obsessió per la velocitat el converteix en un estrany dins la seva comunitat tranquil·la i lenta. A causa d'un accident, l'animalet obté un poder que li proporciona una gran velocitat i aprofita per competir en una cursa d'Indy Car i complir el seu somni.

La sonrisa de nuestra cara indica que ya es y como sabéis con él llegan los a Dos Mares. Hoy os recomendamos TURBO, donde toda la familia podrá disfrutar de las aventuras de este caracol que aspira a piloto de carreras.

En Pere Totselsgustos és un àvid venedor interplenatari, un comerciant capaç de vendre qualsevol cosa a qualsevol dels planetes de la galàxia. No hi ha galàxia que se li hagi resistit mai fins que un dia arriba al planeta de les Mans. Un planeta on hi ha una mà de mans: mans esquerra esquerranoses, dretes conservadores, la mà de l’alcadesa, les mans unides, la mà foradada, les manetes… Però quin és l’invent que els hi pot vendre?

Cuentos y libros de Elisenda Queralt monsó. Recomendación de libros y cuentos infantiles y juveniles. Fomento de lectura infantil. Los libros más vendidos, ebooks y apps, cuentos clásicos, álbum ilustrado

En Max viu sol amb el seu pare. Per al seu dotzè aniversari només desitja una cosa: tenir un gos. Un bon dia topen amb en Bello, un gos vagabund, i el pare, accedeix a acollir-lo durant uns dies. Però tot es complica quan en Bello llepa el líquid blau que una velleta ha portat a la farmàcia del pare i, de cop, es transforma en... el senyor Bello, un individu estrafolari que parla d’una manera molt especial i provoca situacions força complicades.

Viena Edicions - Col.leccions

Maurice Sendak evoca records de la seva infantesa: l’autor tenia 11 anys quan, a la Fira de Nova York, va quedar meravellat davant l’aparador de la pastisseria Sunshine Bakers, el lema de la qual era “Nosaltres fornegem per tu mentre tu dorms”.

M de MIGUEL.¿Os ha contado alguien la historia de Miguel, que oye de noche un ruido detrás de la pared y da un grito ¡Silencio! ¡Callarse de una vez! Y se hunde entre las sombras, y su ropa se pierde. Y la luna le mira mientras sus padres duermen…

Què passa quan un gat li diu a un peix: T'ESTIMO... i TU?. Una història molt tendra i amb sentit de l'humor.

Amb bogeria, d’Émile Jadoul (Ed. Baula)

Me lo regalaron por mi cumpleaños, es lo q tiene tener amigas maestris, y me encanta. Corto, conciso y con la letra muy grande y en mayúscula, ideal para primeros lectores. ¿Cómo me quieres? =)

Ens presenta una intriga detectivesca protagonitzada per tres amics ben peculiars: l'Hug, un nen amb problemes de relació; la Rita, la companya que seu al seu costat a classe, que fa mutisme selectiu i finalment el Yuri, un amic original i imaginatiu, que té sortides ben curioses.

Eulàlia Canal. Això és un secret que només sé jo. Ficció anys).

Pinterest
Buscar