Pinterest • El catálogo global de ideas

Paolo és el fill d’una família la vida solitària de la qual passa a les assolades terres de l’extrem sud de Xile.

1

Pin enviado desde

baula.com

Què faries si se t’enganxessin els llençols i no te’ls poguessis desenganxar? Creus que podries enfilar-te per les parets si estiguessis de molt bon humor? Quina mena de roba et posaries si haguessis nascut amb la flor al cul? Llegeix aquests microrelats i et faràs un tip de riure amb les peripècies dels alumnes de l’institut de Fanals, i amb les d’alguns altres personatges una mica estrafolaris.

1

Pin enviado desde

bibgirona.cat

El garaje hermético (en francès Le Garage hermétique) és un còmic de ciència-ficció creat per Jean Giraud, conegut com a Moebius, i desenvolupat entre 1976 i 1980.

1
1

Pin enviado desde

fabulantes.com

Amanda és filla de Bob Martin, inspector del departament de policia de San Francisco. Li agraden els jocs de rol i els comparteix amb l'avi. Junts desxifren casos reals a Internet.

Pin enviado desde

librosquevoyleyendo.com

Una dona estrangera lloga una solitària granja a Gal·les. Diu que el seu nom és Emilie. A la granja hi troba deu oques que van desapareixent sense que en sàpiga la causa.

Pin enviado desde

silenciesticllegint.wordpress.com

Donald Ray Pollock ha fet una novel·la plena de dimonis i d’inferns, tots al voltant de Knockemstiff, un poble del sud dels Estats Units.

Pin enviado desde

nosaltresllegim.cat

Dos agents de policia van a un immoble de la capital islandesa alertats per una inquilina, preocupada perquè un dels seus veïns fa temps que no dóna senyals de vida...

Pin enviado desde

serienegra.es

Un thriller que apassiona, un formidable duel d'intel·ligències, un joc al límit entre perseguidor i presa. Perquè el temps no és el més important quan queden assumptes pendents.

Pin enviado desde

barnesandnoble.com

Novel·la gràfica de Paco Roca. Reconstrueix la història de La Nueve, la divisió de l'Excèrcit de la França Lliure formada per espanyols durant la Segona Guerra Mundial.

Pin enviado desde

dcomic.es

El llibre arrenca amb el viatge que emprenen una mare i una filla, durant el qual els records d'un amor de joventut guardat secretament durant tota la vida s'encreuaran amb el relat dramàtic dels avis, víctimes de la Guerra Civil i l'exili.

Pin enviado desde

diaridegirona.cat