Pinterest • El catálogo global de ideas

Amb aquest llibre, bestseller del The New York Times i del BusinessWeek, aconseguiràs el teu propòsit. No només seràs capàç de trobar una feina sinó que descobriràs quina és la que més t'apassiona i com aconseguir-la.

1

Pin enviado desde

casadellibro.com

Actualment per buscar feina s'ha de saber quina és la millor estratègia per moure's entre les xarxes socials. Quina és la millor estratègia per a cada una de les xarxes per aconseguir que la nostra marca arribi a més gent, o que el nostre currículum destaqui per sobre del d'altres, o trobar ofertes laborals que no s'anuncien en els canals tradicionals.

1

LID Editorial: la editorial líder en libros de empresa

lideditorial.com

En quedar-se sense feina molta gent és víctima del desànim i la frustració. D'altra, en canvi, es pren les coses de manera diferent i manté una actitud positiva. Pensar, sentir i actuar constructivament és la clau de l'èxit i la felicitat.

1
1

Afronta con optimismo tu futuro laboral

plataformaeditorial.com

Guia pràctica en matèria laboral. Aquesta obra ha estat actualitzada amb les últimes novetats i canvis sorgits amb la reforma laboral.

Guardado por

BIBLIO.LAROCA BIBLIOTECA MUNICPAL LA ROCA DEL VALLÈS

Exposa els punts clau per dissenyar i gestionar una estratègia innovadora orientada al mercat.

Guia d'innovació en màrqueting i processos comercials - Guies I+I

anella.cat

Descobreix les noves tendències, eines i recursos per al teu desenvolupament professional.

Pin enviado desde

editorialuoc.cat

El coaching coactiu es basa en la premia que la persona és naturalment creativa, autònoma i que posseeix grans recursos, cosa que li permet trobar respostes als reptes a què s'enfronta en la vida

Guardado por

BIBLIO.LAROCA BIBLIOTECA MUNICPAL LA ROCA DEL VALLÈS

Les escoles de negocis no ho ensenyen tot. Aquest llibre sorgeix després d'una dilatada experiència de treball amb empreses, administracions i universitats. Una invitació a pensar dirigida a tots aquells que volen canviar, liderar i orientar les organitzacions.

Bloggiana sobre management, innovación y estrategia

plataformaeditorial.com

Com redactar el millor currículum possible per aconseguir la feina que vols.

Pin enviado desde

casadellibro.com

Un llibre que ens descobreix les tècniques que ens han de permetre mirar més enllà d'un anunci de treball obtenint un coneixement privilegiat sobre el que l'empresa busca realment, i així poder enfrontar-se a tot tipus d'entrevistes i preguntes, destacant per sobre de la resta de candidats.

Pin enviado desde

librosdemanagement.com