Pinterest • El catálogo global de ideas

Especial Recomanats a partir d'11 anys

23 Pines73 Seguidores

En Pau és un noi normal i corrent però està patint assetjament escolar ("bullying"), i no sap com afrontar-ho. Com et pots desfer d´uns nois que t´estan fent la vida impossible? Potser la clau es troba amagada en una recepta de magdalenes... .

2

Llibres d’ètica filosofia i cultura - Editorial Proteus

editorialproteus.com

En Quinito deixa l ' escola que l ' ha vist créixer i, lluny del seu petit poble, comença un nou curs a la ciutat. Però el col·legi és molt diferent, també els companys, i els mestres… . Troba molt a faltar la seva antiga escola, els seus amics i, fins i tot, la seva mestra. Sort que cada tarda, en arribar de la ciutat, pot retrobar els antics companys, els jocs de sempre, els paisatges coneguts i les rialles de costum.

1

Quinito...un nou curs

alibri.es

Un llibre ple de misteris que planteja grans reptes als joves detectius. Qui descobrirà, enmig del batibull d’una platja, la família Pujolàs, que no ha anat a buscar les seves fotografies? Qui podrà desxifrar la xerrameca confusa d’un lloro que s’ha escapat de casa seva per arribar a saber l’adreça del seu propietari?. 75 endevinalles visuals.

1

Escala de caragol - Animallibres

animallibres.cat

Es diu que el casament és el dia més feliç de la vida. Per tant, aquest dia ha de ser també una experiènica inolbidable per a la Lola. Ella somia en un casament al·lucinant amb dues estrelles del pop convidades i un banquet deliciós. Però realment, el millor dia en la vida real de la Lola serà el casament dels seus pares. Per fi, la mare i el papa es casaran, i ho faran al Brasil!

6. Visca els nuvis! | Grup62

grup62.cat

En aquesta tercera entrega de les aventures d’en Maurici i el senyor Silvestre, a en Maurici i als seus amics inseparables, Òscar i Lilí, els toca ajudar en Silvi. Però en Silvi, a més a més, té una situació molt complicada a casa: des que el pare va perdre la feina i la situació econòmica de la família ha empitjorat, l’home està sempre de molt mal humor i el descarrega sobre els fills. Sort que en Maurici té l’ajut del senyor Silvestre, amb qui l’uneix un destí molt especial.

Pin enviado desde

llibresinfantils.es

En Dennis viu en una casa normal, en un carrer normal, i sembla que la vida no té gaire res per oferir-li. Però sí que té somnis i, un cop es decideix a seguir-los, les coses comencen a canviar al seu voltant. Riureu...Plorareu...i, un cop conegueu en Dennis, ell sempre us acompanyarà.Aquest llibre ha guanyat el Premi Atrapallibres 2010.

El noi del vestit | Grup62

grup62.cat

Em dic Tom Gates. Quan els profes no m’estan mirant amb uns ulls com unes taronges, m’agrada dibuixar i pensar mil maneres d’empipar la Dèlia (la meva germana). Els profes diuen que em distrec molt i que no em concentro, però és mentida, perquè ara estic súper concentrat pensant quin tipus de galeta m’agrada més… mmm?" Un llibre-diari súper divertit, amb molts dibuixos fets pel propi Tom Gates.

El món genial del Tom Gates

brunolibros.es

Molsa és un gos que, sense entendre el perquè de les guerres, ha vist com la seva llar i la família amb qui vivia desapareix en caure una bomba que ho destrueix tot. Entre les runes, busca sense èxit els seus dos nens, la Janinka i en Mirek. Però tot i que fuig per salvar la vida, i va passant per desventures i amos de la més variada condició, la sensació de pèrdua no desapareix i continua buscant en cada olor els seus nens… I si potser es van salvar del bombardeig?

Pin enviado desde

edebe.es

de Las lecturas de Guillermo

“El misterio de los estudios Kellerman” de Ken Follett

La banda de la disfressa ha tornat a fer de les seves. Mick Williams, un jove repartidor de diaris, no s'ha perdut ni un detall sobre els darrers atracaments a l'Oest de Londres. És admirable com es burlen de la policia gràcies a la seva astúcia. El que en Mick no sap és que està molt més a prop de la banda del que ell mateix s'imagina.

"El misterio de los estudios Kellerman" de Ken Follett

laslecturasdeguillermo.wordpress.com

L'Ascensió, la Carme i la Rosalia no són àvies normals i corrents. Viuen amb en Marcel, el nét de l'Ascensió, i comparteixen amb ell un passatemps curiós: resoldre misteris. Per això han decidit ajudar la seva veïna, la Margarida, a descobrir qui és l'amo del gos que cada dia li deixa una tifa davant de la porta. La seva investigació s'interposarà en els plans d'uns lladres que acaben de robar l'oficina del banc del barri. Els pispes no saben on s'han ficat.

El misteri de la tifa de gos. Conversa amb Anna Cabeza

jaumecentelles.cat