Pinterest • El catálogo global de ideas

Gianni Rodari. Tonino El Invisible. Tonino el invisible és un clàssic de Gianni Rodari que es va publicar originalment l'any 1980 dins els seus "Contes per telèfon". El passat 2010 es commemorà el 80è aniversari del seu naixement i per això, Libros del Zorro Rojo va decidir recuperar un dels seus contes més significatius. Tonino és un noi que vol ser invisible, però una vegada que ho aconsegueix, se sent sol i de nou voldrà ser visible.

5

Tonino El Invisible ~ Giraluna

giralunamariola.blogspot.com.es

Mercè Company. La Nana Bunilda menja malsons. La Nana Bunilda s’endú els malsons de petits i grans, els fica en una olla gegant i els converteix en xocolata; de la xocolata, en fa pastissos per a tothom. http://www.super3.cat/unamadecontes/web/blog/blog/244

4
1

La Nana Bunilda menja malsons de Asensio, Agustí / Company Gonzàlez, Mercè

librolibro.es

Isop. Les millors faules d'Isop. Magnífic recull de dotze faules d'Isop, totes elles amb protagonistes animals. La tria ha estat feta per Helen Ward, qui també ha adaptat els textos i n'ha fet les il·lustracions. L'acurada adaptació del text i en especial els dibuixos a l'aquarel·la que il·lustren cada una de les faules i el joc tipogràfic, converteixen aquest llibre en una joia que no pot faltar a cap biblioteca.

2
1

infantil_2

bibgirona.net

Joana Raspall. El meu món de poesia. Recull de poemes infantils de Joana Raspall, alguns ja publicats i d’altres inèdits; amb unes entranyables il·lustracions de Pere Cabaret. A més, el llibre inclou un DVD on les imatges van acompanyades de la veu de l’autora recitant els poemes. http://www.elcepilanansa.com/colleccions/escrivanies/el-meu-mon-de-poesia/

2

El meu món de poesia | El Cep i la Nansa

elcepilanansa.com

Miguel de Cervantes. Don Quijote. Adaptació juvenil del clàssic d'entre els clàssics a la col·lecció Cucaña de l'editorial Vicens Vives. La novel·la ens explica les aventures d'un gentilhome que perd el cap per llegir llibres de cavalleries.

1

Pin enviado desde

google.es

Emili Teixidor. La Formiga Piga. El 1996, l'autor va crear el personatge de la Formiga Piga amb el primer títol de la sèrie, L'amiga més amiga de la Formiga Piga, pel qual va rebre el Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil. Des d'aleshores, l'èxit de la Formiga Piga no s'ha aturat i el personatge ha complert ja quinze anys amb l'últim títol, La Formiga Piga va a la biblioteca. http://bibliotecabegur.blogspot.com.es/2012/06/la-formiga-piga-perd-el-seu-creador.html

1

Biblioteca Salvador Raurich: La Formiga Piga perd el seu creador: Emili Teixidor

bibliotecabegur.blogspot.com.es

Frances Hodgson Burnett. El Jardí secret. El jardí secret és un clàssic intemporal que tracta de la capacitat de superació i del poder de transformació que emana del contacte amb la naturalesa. Un segle després de la primera edició del llibre, el seu missatge connecta perfectament amb els valors del segle XXI.

Pin enviado desde

vienaeditorial.com

Miguel de Unamuno. Selección poética. Cançons de corranda, contes breus i relats orals com "La rueda Catalina", ''Caminito de Santiago" o "Flor de sol", ens apropen a un dels principals poetes dels segle XX, per a qui el llenguatge era un joc en sí mateix.

Pin enviado desde

kalandraka.com

Carlo Collodi. Les aventures d'en Pinotxo. El desig més gran d’en Pinotxo és esdevenir un noi de debò, però només és un putxinel·li entremaliat, que sempre defuig les seves obligacions, i que inevitablement es veurà embolicat en una sèrie d’aventures calamitoses. El simpàtic Pinotxo finalment es convertirà en un noi de debò gràcies a la seva bondat i valentia. Narrada amb senzillesa i humor, s'ha convertit en una història intemporal des de la seva publicació fa 120 anys.

Pin enviado desde

editorialjuventud.es

Michael Bond. Un ós anomenat Paddington. Un ós anomenat Paddington és, sobretot, un gran clàssic infantil, tot i que és un magnífic divertiment per a totes les edats. Ha estat traduït a més de 40 idiomes i se n’han fet centenars d’edicions. Aquesta és la primera vegada que es publica en català, en una edició que inclou les il·lustracions originals.

Pin enviado desde

vienaeditorial.com