Pinterest • El catálogo global de ideas

El Club Infantil recomana...

Recomanacions per a nens i nenes de 9 a 11 anys
80 Pines192 Seguidores

El terrible Guillem. Richmal Crompton. Un clàssic de la literatura infantil, però molt recomanable també per a adults. El particular món de Guillem topa sempre amb la majoria d'adults del seu entorn en situacions còmiques, caòtiques, perilloses i d'un humor genuinament britànic.

1

Pin enviado desde

google.es

La Jardinera. Sarah Stewart. Basat en una història real. Lydia Gracia arriba del camp a la gran ciutat per viure amb el seu tiet que no coneix i que mai riu. Lydia és alegre i es proposa canviar dues coses: canviar l'aspecte trist de la casa i fer somriure al seu tiet. Ho aconseguirà amb el seu talent de jardinera?

Guardado por

Biblioteca de Cambrils

El meu carrer. Bernat Romaní. La Mònica i el Luka són companys de classe que no es parlen. El fet de viure al mateix carrer els obligarà a fer un treball plegats. Poc a poc la relació entre ells canviarà i els portarà a viure aventures, des de quedar tancats en un refugi de la guerra civil a descobrir un esquelet.

Guardado por

Biblioteca de Cambrils

El camí del far. Miquel Rayó. L'autor recull a través de la mirada ingènua d'un nen, el drama de la guerra civil espanyola. El protagonista és Miquelet, que recorda les seves vivències infantils en un poble de Mallorca i que no entenia el odis que l'envoltaven.

Guardado por

Biblioteca de Cambrils

La Bicicleta d'en Sumkhí. Amos Oz. En Sumkhí és un nen d'onze anys que viu a la Jerusalem ocupada pels anglesos just al final de la II Guerra Mundial. La seva vida canvia quan s'enamora d'una nena de la classe i un oncle li regala una bicicleta. Llavors li sembla que el somni d'anar al cor de l'Àfrica podrà ser una realitat. Però a la vida, tot són canvis. Ben sovint imprevisibles. Novel·la guardonada amb molts premis, entre els quals: la Medalla Hans Christian Andersen de Dinamarca 1978.

Pin enviado desde

google.es

La Noia del temps. Eva Piquer. L'Iris, una noia de 13 anys, és l'encarregada de fer les notícies del temps al noticiari de l'escola. És un paper que li escau perquè la seva mare també és meteoròloga en una televisió. El problema vindrà quan les prediccions de l'Iris s'acompleixin fil per randa, des de pluges de granotes fins a tempestes, mentre la seva vida dóna un gir amb els conflictes propis de l'adolescència

Pin enviado desde

google.es

Rita y los ladrones de tubas. Mikel Valverde. Rita se va a Egipto para encontrarse con su tío Daniel. Pero debido a una confusión, en el aeropuerto de El Cairo, Rita no localiza a la persona que ha mandado su tío a buscarla y se une a una banda de ladrones que busca los mismos tesoros que su tío. Rita se hará pasar por una joven arqueóloga. Descubrirá grandes tesoros por casualidad y al final logrará escapar. Cuando se reúna con su tío, juntos podrán descubrir el plan de los ladrones

Guardado por

Biblioteca de Cambrils

Agatha Mistery. Crim als fiords. Steve Stevenson. Època de vacances: els cosins Mistery gaudeixen d'un creuer amb el King Arthur, un transatlàntic de luxe..., però el crim no descansa mai! Embolicats en un joc d'espies, l'Agatha i els seus companys han de recuperar un document secret i capturar un assassí molt difícil d'agafar. Tot plegat sense que sospiti l'oncle Samuel... el tafaner del pare d'en Larry!

Guardado por

Biblioteca de Cambrils

El meu germà el geni. Rodrigo Muñoz Avia. El món es divideix en dos tipus de persones: els genis i els altres. Això és el que diu la mare. Entre els genis es troba el meu germà. Entre els altres em trobo jo. Això la mare no ho diu així, però jo sé que ho pensa. Jo també ho penso, la veritat. Em dic Lola, tinc deu anys i m'agrada el futbol. https://www.youtube.com/watch?v=xmn_AYlMGa4

Guardado por

Biblioteca de Cambrils

Agència de lectura. Montserrat Galícia. La Clara, un dia, té una idea brillant: muntar una agència de lectura. Està convençuda que ha de ser un bon negoci. "De segur que hi ha persones que necessiten que els llegeixin en veu alta, gent gran amb la vista cansada, pares amb nens petits que necessiten lectors de contes d'abans d’anar a dormir.... Així que la Clara és contractada per un senyor molt misteriós. Voldreu saber què li acaba passant? https://www.pinterest.com/pin/545005992380581365/

Guardado por

Biblioteca de Cambrils