Pinterest • El catálogo global de ideas

Gabriel Ferrater

Pinterest de la vida de Gabriel Ferrater
10 Pines0 Seguidores

CURIOSITAT: Aquest Pin és una curiositat. En aquest podem veure que a Gabriel Ferrater li han dedicat un institut situat a Montblanc. Si voleu saber més de l'institut, només cal que accedeixis al enllaç d'aquest Pin.

Pin enviado desde

institutgabrielferrater.wordpress.com

En aquesta presentació representada en un prezi, podem observar més retrats de Gabriel Ferrater. També podrem veure les obres més importants en la seva carrera literària junt amb els premis que va guanyar durant aquesta.

Gabriel Ferrater i Soler

prezi.com

El retrat de Gabriel Ferrater i de la seva obra a partir del testimoni de més d'una vintena de persones que van conviure amb ell i el van conèixer o que han estudiat la seva producció pluridisciplinar: poeta, lingüista, traductor, crític d'art i literatura i professor universitari, Gabriel Ferrater és un dels intel•lectuals més interessants de la cultura catalana del segle XX. El documental recupera filmacions familiars i d'època i altres documents molts dels quals fins ara inèdits.

Pin enviado desde

tv3.cat

En aquest vídeo, Gabriel Ferrater recita el poema "Cançó De Gosar Poder" al Festival de Poesia celebrat al Price de Barcelona el 25 de maig de 1970.

Pin enviado desde

youtube.com

En aquest Pin trobem una notícia trobada en la web de lletrA. Aquesta, els periodistes es plantegen si Gabriel Ferrater és un nou tombant de la poesia catalana.

Pin enviado desde

lletra.uoc.edu

En aquest videoclip podem escoltar un poema recitat de Gabriel Ferrater. Aquest poema el coneixem ja que apareix en l'antologia poètica treballat a classe, anomenat "La Cambra De La Tardor". El poema recitat per unes noies de primer de batxillerat està editat amb música.

Pin enviado desde

youtube.com

En aquest breu vídeo, podem escoltar i veure reflectit amb imatges la vida de Ferrater. Es poden apreciar les seves principals característiques i alguns dels seus misteris personals. Apareix també informació sobre el poema més destacat en la seva carrera literària.

Pin enviado desde

youtube.com

Poesia de Gabriel Ferrater

Pin enviado desde

mallorcaweb.com

Fotografia

Pin enviado desde

antologiapoetica.wikispaces.com

Breu Biografia

Pin enviado desde

ca.wikipedia.org