Pinterest • El catálogo global de ideas

Svensk mäklare på Mallorca

Vi har flera svenska och internationella mäklare i vårt team. Du hittar oss i Portixol/Molinar och i Gamla stan i Palma.
8 Pines19 Seguidores

Michelle är en av våra mäklare som du oftast hittar på vårt kontor i Molinar. Lär känna henne bättre på vår webbsida.

Pin enviado desde

buyahomemallorca.se

Lillemor (Lilli) Robbins är ansvarig för vår fastighetsservice. Hon har mångårig erfarenhet av arbete med människor, då hon tidigare jobbat som specialpedagog där hon har mött många familjer med stort behov av stöd så väl pedagogiskt som vid samtal. Nu har hon ändrat kurs, men med sin bakgrund kan hon förstå och vara lyhörd för våra kunders önskemål angående sina hem här på Mallorca. Att skapa förtroende och tillit är en av hennes hörnstenar i sitt arbete.

Svensk mäklare på Mallorca

buyahomemallorca.se

Marcus Phillips är vår teamassistent, en nyckelroll i företaget då han ser till att allt flyter på och stöttar både säljteamet och våra klienter. Född på Mallorca, med engelsk pappa och tysk mamma, är han fyrspråkig. Med en blandning av nationaliteter har han också fått ta del av olika kulturer. Marcus behärskar engelska, spanska, katalanska och tyska.

Svensk mäklare på Mallorca

buyahomemallorca.se

Ninos Younan kommer från (Sverige) Jönköping och har många år i restaurangbranschen bakom sig. I Jönköping drev han flera restauranger innan han uppfyllde sin dröm om att leva på varmare breddgrader, och flyttade till Mallorca.

Svensk mäklare på Mallorca

buyahomemallorca.se

Isabell Öjner - Isabell är vår teamassistent och hjälper även till med uthyrningsverksamheten. Hon talar flytande svenska, spanska och engelska. Hon har levt ett internationellt liv sedan barndomen och kom till Mallorca 1993. Isabell kommer från event och upplevelseindustrin och känner till varje plats, aktivitet och smultronställe värda att känna till på ön.

Svensk mäklare på Mallorca

buyahomemallorca.se

Mårten Sandberg - Mårten började som mäklare hos oss 2013. Han har koll på stora stadspalats och projekt i Gamla stan i Palma. Han har även flera stora projekt runt ön, som vackra gårdar med mark eller ruiner med fantastiska utsikter. Han kom tidigt till Mallorca och har därför ett utbrett nätverk.

Svensk mäklare på Mallorca

buyahomemallorca.se

Anne Sophie Lutström Mäklare Anne Sophie är ursprungligen från Täby utanför Stockholm men försvann ganska snabbt för att plugga på Grennaskolan i södra Sverige för att sedan ta studenten i Madrid efter ett sabbatsår i Grekland. Efter fyra års universitetsstudier med internship i Madrid gick färden vidare till Palma där hon nu bott sedan 2010. Här kom hon in i fastighetsbranschen och började arbeta som assistent och säljare för en svensk fastighetsmäklare. I början på 2012 träffade hon…

Svensk mäklare på Mallorca

buyahomemallorca.se

Carin Isgård - Vd och ägare Carin grundade bolaget 2008. Hon är vd för verksamheten och arbetar även själv aktivt som mäklare. I början av 2007 kom Carin till Mallorca och hon stortrivs fortfarande med livet här nere på ön. Carin är utbildad fastighetsmäklare i Sverige och innan flytten till Mallorca mäklade hon på Södermalm i Stockholm. Med utbildning som ekonom jobbade hon länge i näringslivet med försäljning och marknadsföring, innan hon 2002 sadlade om till mäklare.

Svensk mäklare på Mallorca

buyahomemallorca.se