Pinterest
Casa BF en Castellón, de OAB Carlos Ferrater. Barcelona | Arquitectura española | Experimenta

Casa BF en Castellón, de OAB Carlos Ferrater. Barcelona | Arquitectura española | Experimenta

Barcelona, Spain Edificio Intermodal del Aereopuerto de El Prat CARLOS FERRATER LAMBARRI, RAMÓN SANABRIA, RAMÓN ARTIGUES

Barcelona, Spain Edificio Intermodal del Aereopuerto de El Prat CARLOS FERRATER LAMBARRI, RAMÓN SANABRIA, RAMÓN ARTIGUES

Parque Ciencias. Granada. OAB Ferrater & JimenezBrasa Architects

Parque Ciencias. Granada. OAB Ferrater & JimenezBrasa Architects

Barcelona, Spain  Edificio en Plaza Lesseps  OAB – FERRATER & ASOCIADOS, LUCIA FERRATER, XAVIER MARTÍ GALÍ

Barcelona, Spain Edificio en Plaza Lesseps OAB – FERRATER & ASOCIADOS, LUCIA FERRATER, XAVIER MARTÍ GALÍ

Granada, Spain  Parque de las Ciencias en Granada  JIMENEZ BRASA ARQUITECTOS, OAB – FERRATER & ASOCIADOS

Granada Science Park - Ferrater + Jimenez Brasa / Ferrater + Jimenez Brasa

Granada, Spain Parque de las Ciencias en Granada JIMENEZ BRASA ARQUITECTOS, OAB – FERRATER & ASOCIADOS

carlos ferrater

carlos ferrater


Más ideas
office ofis glass facade cam cephe planar cephe planar facade aras chill dara

Aras Chill Dara / Heneghan Peng architects

office ofis glass facade cam cephe planar cephe planar facade aras chill dara

i look at this and want to put an outfit together based from on the colors in this photo lol>>createaholic.

i look at this and want to put an outfit together based from on the colors in this photo lol>>createaholic.

Toulouse Rangueil Hospital / Art Architects

Gallery of Toulouse Rangueil Hospital / Art&Build Architects - 3

Toulouse Rangueil Hospital / Art Architects

Two white tables topped with a seamless solid surface extend 65 feet down the length of both workspaces. At the end of one table in the inner workspace, two layers of glass divide offices for acoustic

Two white tables topped with a seamless solid surface extend 65 feet down the length of both workspaces. At the end of one table in the inner workspace, two layers of glass divide offices for acoustic

Mies Van Der Rohe: Celebrating 126 Years

Celebrating 126 Years Of Mies Van Der Rohe

Blob Architects,  Haus Roy, Schaffhausen, Schweiz    Die Südfassade öffnet sich mit großen Fenstern zum grünen Innenhof der Wohnanlage

Blob Architects, Haus Roy, Schaffhausen, Schweiz Die Südfassade öffnet sich mit großen Fenstern zum grünen Innenhof der Wohnanlage

ワークス

Diseño Japonés,El Arquitecto Diseñador,Taller,Arquitectura,Workshop,Architecture

UPDATE: Thank you all for your support. Beta-Testing went well, but we have a few bugs to work out. We will be launching BreMobile this Summer 2015. Thanks again for all your support! #thisiswhywebremobile  Countdown with us on our website at www.bremobile.com. Also, you can check out our blog at www.bremobile.com/blog.

UPDATE: Thank you all for your support. Beta-Testing went well, but we have a few bugs to work out. We will be launching BreMobile this Summer 2015. Thanks again for all your support! #thisiswhywebremobile Countdown with us on our website at www.bremobile.com. Also, you can check out our blog at www.bremobile.com/blog.